Pikantní rybičková pomazánka

Pikantní rybičková pomazánka

Suroviny na 3 porce

  • 100g šmakoun mexiko
  • 150g cottage nebo tvarohu
  • 150g makrely z konzervy
  • 1 cibule
  • kouzelná sůl s květy (Sonnentor)
  • 240g slunečnicového chleba, zelenina

Do misky dám cottage, makrelu, nakrájenou cibuli a postrouhaného šmakounu. Vše rozmixuji tyčovým mixérem, dochutím a rybičková pomazánka je hotová. Skvělá varianta na snídani s kvalitním pečivem. V době svačiny si dejte poloviční množství chleba. A jestliže si hlídáte váhu, v případě večeře zvolte jako přílohu mrkvové a paprikové tyčinky :-)    

Přibližné nutriční hodnoty na porci (80g pečiva):  energie 1604kJ, 25g bílkovin, 35g sacharidů, 15g tuků